Drie graden verschil kan de smaak van wijn veranderen – is ons eens gezegd door een wijze vrouw. Wijn maken en wijn drinken, beide zijn het complexe bezigheden. Het laveren tussen de details van de wijn en het definiëren van de smaaktonen die men uiteindelijk proeft… experts kunnen er dagen en weken mee vullen.

 

Maar 3C Wijnen is niet in het leven geroepen voor de experts. Natuurlijk, we hebben zeer goede wijnen (winnaars zelfs), maar we zijn er eigenlijk voor de liefhebber; de levensgenieter. De wijndrinker die kan genieten van een heerlijke, goede wijn bij een overdadige maaltijd; op het terras achter huis onder het spaarzame zonnetje, of aan het haardvuur, met een bijpassend kaasje en een goed filmpje. Diegene die kwalitatieve wijn kan waarderen en zichzelf soms betrapt op het kopen van een wijn, vanwege het verhaal dat eromheen zweeft.

 

Wij, de liefhebbers achter 3C Wijnen, herkennen dit. Wij zijn ook pure liefhebbers. Geen experts, maar levensgenieters. En we genieten niet alleen van de wijn, maar ook van het land waar de 3C wijnen vandaag komen. Israël, een complex en intens land, maar bovenal een land wiens inwoners weten hoe ze het beste moeten halen uit het moment. We houden van dit land en haar mensen. En we houden van haar wijn.

 

We hopen dan ook niet alleen de heerlijke wijn aan de man te brengen, maar ook een goed verhaal. Een verhaal dat gaat over thuis zijn, samen lachen, genieten en optimaal leven. Een verhaal dat gaat over nieuwe wijn in oude zakken. Want met een goed en oprecht verhaal, smaakt alles beter. Een goed verhaal, kan net die drie graden zijn, die de wijn nodig heeft. Ontdek, proef en geniet.. de wijnen van 3C.